VR Escape Room - Portal Gaming World
VR Escape Room
Istraži svetove, reši zagonetke, teleportuj se!

Escape room je za vas vrhunska timska zabava i prilika da pokažete snalažljivost, spretnost, brzinu razmišljanja i pronicljivost?

Spremite se da pređete na jedan novi nivo jer Escape room u virtuelnoj realnosti postaje još jača avantura. VR dodaje neke elemente koje bi bilo nemoguće imati u realnom životu i samim tim se pojačavaju svi vaši doživljaji – Osećaj uspeha je još jači kad na ovaj način timski savladate paniku i trku s vremenom.

U roku od 60 minuta tim od 1 do 4 igrača treba da pronađe put kroz imerzivno VR escape room iskustvo. To znači da ćemo vas smestiti u svetove tako opasne i interesantne, da se ne biste usudili da im se prepustite u realnom životu.

Klikni na sliku i pogledaj trejler!

Alisa u zemlji čuda
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Vratite se u detinjstvo i preživite još jednom avanture sa Alisom u zemlji čuda. Progutajte kolačić za smanjivanje i pratite belog kunića koji će vas voditi do kraljice srca. Vratite stvari kakve su i bile u kraljevstvu sa druge strane ogledala. Ludi Šeširdžija računa na vas!

Černobil
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Vratite se nazad kroz vreme i vidite, da li možete da promenite dešavanja u Černobilu. Grad duhova Pripyat ima jednu priču da vam ispriča, priču o greškama, koje su skupo plaćene...

Cyberpunk
2 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Početak 22. veka. Ljudi modifikuju tela tehničkim dodacima a korporacije ratuju između sebe zbog informacija, koje su postale najskuplja valuta na tržištu. Vaša grupa, sastavljena od sajborga sa specijalnim veštinama mora da ukrade podatke iz arhive jedne od najuticajnijih korporacija.

Zatvor
2 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Vaš policijski tim je već godinama hapsio kriminalne gang. Za vreme zadnje operacije otkrili ste da su i nekoliko policajaca i njihovih pretpostavljenih korumpirani. Ali, neko vas je lažno optužio i stavio u zatvor. Vaši prijatelji spremili plan da pronađu prave kriminalce i operu vaše ime!

Preživljavanje
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Pošli ste na dugo zasluženi odmor ali vaš avion je pao na jedno ostrvo nasred Pacifika. Ko zna koliko morate da čekate dok vas spasioci ne nađu... Vi ste gladni i žedni i treba vam sklonište. Iztražite ostrvo i njegove tajne i pronađite način kako da preživite!

Misija SIGMA
2 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Tajne službe su pronašle i neutralizovale poznatog teroristu koji se sakrivao u siromašnom delu grada. Izgleda da je on instalirao jednu nuklearnu raketu na vrhu jednog napuštenog nebodera sa tajmerom za lansiranje. Zgrada je puna zamki i prepreka. Da li možete sprečiti lansiranje?

Kuća Straha
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Noć. Napuštena, oronula kuća u šumi. Paučina u ćoškovima, prašina na podu, trošan nameštaj i... nigde žive duše. Izgleda kao da je kuća napuštena ali da li je stvarno tako? Kad pogledate oko sebe vidite da su vrata i prozori zatvoreni i primećujete da ste u zamci. Da li je to neko prošao ili je samo svetlo sveće zaigralo?

Sveto Mesto
2 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Dobili ste pismo od vaše bliske prijateljice Ane, detective koja istražuje miseriozne nestanke u jednoj šumi. Vi morate da je spasite. Polazite od napuštenog manastira, gde je nekad bio kult drevnog demona. Riskiraćete ne samo vaš život, već i dušu kad otkrijete šta se krije u podrumima!

Izgubljen Signal
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Veza sa svemirskom stanicom "Asgard" neočekivano je nestala pre pet sati! Stanica je počela da pada ka zemlji, ostaje samo još jedan sat dok ne uđe u atmosferu. Vaša svest je digitalno prenesena u robote koji se nalaze tano. Šta se dešava na stanici? Popravite glavni kompjuter da sprečite katastrofu!

Potraga u Džungli
2 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Za vreme šetnje parkom pronašli ste sakriveni portal koji vodi u misteriozni svet! Zapanjujuće sklonište za životinje se pojavilo pred vama. Ali kako se vratiti nazad? Rešite seriju zagonetki i istražite misteriozni svet letećih ostrva!

Božić
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

Božić je u opasnosti! Deda Mraza je zadržala snežna oluja i vi morate da mu pomognete da se vrati kući! Upalite svetla na najvećoj jelci u šumi, ali pre nego što uradite, morate da sredite stvari u njegovoj kući i vidite zašto vilenjaci odbijaju da se vrate na posao!

Ribareva Priča
1 igrač
Težina
Strah
Vizual

Bend and twist reality in A Fisherman's Tale, the mind-bending VR puzzle adventure game in which being turned upside down and inside out is not merely a play on words.

Insanity VR
1 igrač
Težina
Strah
Vizual

Insanity VR combines an immersive and intuitive locomotion system in VR, a compelling horror story and escape the room like puzzles with stealth mechanics. As the new intern at a futuristic institute for mental illnesses you get transported into the mind of a patient to reconstruct his memories.

Nevrosa Escape
1 igrač
Težina
Strah
Vizual

Nevrosa is an escape room game with horror and action elements, where you are trying to find your way out of laboratory through solving puzzles while being locked in with a strange creature. Mystical machines, old family curse and various endings depending on your ways of play.

Tales of Escape
1 - 4 igrača
Težina
Strah
Vizual

In 1964 the black rock mine in Yokon was closed due to a landslide, people and gold were lost forever inside it. The legend says that the miners trapped inside protect the gold ever since as “living-dead”. Many have tried to retrieve the gold, but none have succeeded. After many attempts you manage to find an old corridor that descends into the depths of the mine, but a landslide trapped you inside. Your only hope is to get the old elevator working, find a way to get out quickly because oxygen is running low!

Sam & Dan - Floaty Flatmates
2 igrača
Težina
Strah
Vizual

Oh nooo, the world is flooded! Oh no, there is also a really big shark! You are a survivor of the apocalypse, stuck in your apartment, all by yourself, so sad... Across the street there is another survivor. Let's wave to each other, work together and both reach the boat to get to safety!