climbing wall games | Portal Gaming World

GEJMING STENA

Ovo jedinstveno gejming iskustvo ne samo da je uzbudljivo, već je i dobro za zdravlje!

Ovo nije zabava iz fotelje. Igra se projektuje na veštačku stenu dok kamere prate tvoje pokrete. Suvišno je pominjati da je sva oprema koja čini ovu mašineriju poslednja reč tehnike. Zanimljiv izbor igara koji se redovno dopunjuje novim, kao i mogućnost njihove personalizacije garantuje da će svako pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o maloj ili odrasloj deci, individualcima, parovima ili grupama. ​

Veliki zadaci

008_augmented_climbing_wall

Na ekranu osetljivom na dodir kreiraj sam svoju rutu birajući hvatove. Interfejs je toliko jednostavan da ga i deca mogu koristiti. Možeš da nađeš rutu koja ti odgovara bez obzira na to koliko si vešt penjač. Broj načina da savladaš stenu je neograničen. Nakon što si ispunio zadatak možeš pogledati snimak na ekranu ili, ako želiš da svi još jednom vide tvoje postignuće, virtuelni zapis tvog postignuća može biti projektovano na stenu u realnoj veličini.

Ping-Pong

Naš favorit i jedina igra za više igrača koju nudi gejming stena. Možete da igrate u timu ili jedno protiv drugog. Cilj je stići loptu koja je projektovana na stenu i pokretima tela je zadržati dalje od ivica. Kao i sve ostale igre na gejming steni, potpuno je prilagodljiva veštini penjača podešavanjem visine “terena”.

climbing-wall-climball

Strujice

Penji se kroz lavirint elektriciteta i pazi da te ne dotaknu strujice. I ovde možeš prilagoditi igru sebi u zavisnosti od toga koliko si vešt penjač. Biranje težine nivoa i personalizovanje je vrlo jednostavno. Ova igra te podstiče da istražuješ nove načine kretanja po zidu i tera te da razmišljaš.​

Ošini šišmiša

Tvoj zadatak je da pomoću ruku i nogu stigneš i zvekneš šišmiša projektovanog na steni. Ovo je samo naizgled dečija igra, mada se uz par podešavanja može savršeno prilagoditi najmlađima. Trenira vašu izdržljivost i brzinu. Čak će i oni u najboljoj kondiciji uhvatiti sebe na ivici da odustanu ali neće hteti da dopuste tim malim letećim smetalima da ih pobede.

47584790_1946241589004120_2366870981870949268_n

Astromanija

Spasi svet! Tvoj zadatak je da ih uništiš asteroide koji idu ka planeti Zemlji pre nego udare u nju. Vrlo dinamična igra koja te tera da se bro krećeš i brzo razmišljaš. Pretnje za našu voljenu planetu dolaze iz svih pravaca. Da li si dovoljno vešt da ih sve spaziš i uništiš pre nego bude kasno?​

Flash

Flash is great entertainment for every user group and brings operators not only closer to the olympics but adds an exciting game for sports and competition oriented audiences. Tic-tac… the clock is ticking. Players can be creative, figure out moves and beat the speed record. Start the level, hit all the touch-points and see – did you beat the time? Play it by yourself or in group. Take turns, fine tune your sequence of moves. Compete with your best styles and strategies. Can you find the ultimate formula on next try and find fame in the online high score?

flash

Shadowlings

shadowlilngs

Shadowlings is our newest game for ValoClimb climbing wall and can be played up to four players. The game introduces many brand new technological advancements to the ValoClimb system allowing the players to interact with these fluffy fellows just by using their own shadow. Our cute Shadowlings seem to have gotten lost in the Shadow realm. You can use your own shadow to nudge, carry and fling the creatures across dozens of levels.