gym | Portal Gaming World

FITNESS GAMING

Da li ste spremni za izazovan i zabavan, a u isto vreme efikasan način treniranja?
Ako su vam dosadile uobičajene fitness rutine i treba vam nešto novo, što će vas u isto vreme i zabaviti i motivisati na dobar trening, na pravom ste mestu. Gaming Gym je revolucionarni način treniranja, jer predstavlja spoj efikasnog treninga za celo telo, poboljšanja kondicije i koordinacije pokreta, i vrhunske zabave jer tokom treninga možete istraživati nove svetove, leteti, planinariti ili plesati na podijumu.
Uzbudljiva igra i zabava učiniće da potpuno zaboravite na napor pri vežbanju.

Icaros

ICAROS
(Balans i snaga)

ICAROS sprava kombinuje fitnes i virtuelnu stvarnost i tako vam donosi revolucionarno iskustvo vežbanja – uzbudljivo i efikasno u isto vreme! Ovo je sjajna masina za vezbanje stabilizacije, pri cemu su angazovani misici trupa, ledja kao i misici stabilizatora ramenog pojasa, a istraživanje virtuelnih svetova učiniće da zaboravite na napor pri vežbanju!

VR
(Koordinacija i refleksi)

Ako zelite da se pokrenete I razmrdate posle napornog dana na poslu ili duzeg sedenja, ucinite to u VR. Odradicete jedan fin kardio trening tokom kojeg cete se verovatno preznojiti, a sigurno cete se I zabaviti dok uticete na pokretljivost ramenog pojasa I kicmenog stuba. Vezbanje u VR doprinosi dobrom razvoju koordinacije jer vas “tera” da pokrecete ruke asinhorono I da ste konstantno u nekom pokretu. Deo tela koji ce se najvise angazovati su ruke, grudni deo I svi misici oko kicmenog stuba. (Mobilnost)

Just Dance

Just Dance
(Kardio)

Zaigraj I oslobodi se stresa.

Ako vam je dosadilo trcanje na traci, oprobajte se u igri Just Dance, isti efekat cete postici a uz svoju omiljenu pesmu sprzicete visak kalorija koje ste uneli u toku dana.

Uz ovu igru ni jedan misic nece biti zapostavljen, angazuje se celo telo. Nije potrebna snaga, samo malo dobrog osecaja za ritam. Ovo je vezba za svakoga, od 7 do 77.

Stena
(Snaga i izdrzljivost)

Da li ste znali da je penjanje od sledece godine olimpijski sport? Kombinacija jedinstvenog, uzbudljivog i zdravog gejming iskustva povecava vasu snagu torzoa, ruku, nogu.

Takodje unapredjuje koordinaciju I brzinu.

Za jedan Trening SESSION možete izabrati 3 gejminga, a u ponudi su: Just Dance, Gejming stena, VR, Icaros. Svaki od njih pogađa određenu grupu mišića i prati potrošnju kalorija.

Standard Trening

STANDARD
TRENING

ICAROS | 5 min
VR | 15 min
Just Dance | 10 min
Stena | 10 min

HARDCORE
TRENING

ICAROS | 10 min
VR | 30 min
Just Dance | 20 min
Stena | 15 min

Ukoliko želite da se nakon treninga opustite uz toplu kupku i odmorite, uz doplatu vam stoji na raspolaganju Deluxe apartman.