Konzole - Portal Gaming World

KONZOLE

Čak i za tradicionalne gejmere koji preferiraju konzole nudimo next-level gejming iskustvo. PRO konzole, veći broj frejmova, kristalna HDR slika na 50” 4k televizorima ili projektoru sa 100”+ donose novi nivo gejminga na konzolama.​

KONZOLE

Čak i za tradicionalne gejmere koji preferiraju konzole nudimo next-level gejming iskustvo. PRO konzole, veći broj frejmova, kristalna HDR slika na 50” 4k televizorima ili projektoru sa 100”+ donose novi nivo gejminga na konzolama.​

XBOX

PGW Xbox sekcija predstavlja spoj softvera i hardvera koja podiže gejming na konzolama na viši nivo. Impresivne specifikacije u kombinaciji sa zanimljivim hardverskim dodacima čekaju na tebe i tvoju ekipu u Portalu.

Rock Band

Jesi ikada maštao kako nastupaš pred hiljadama fanova? Podijum je tvoj! Prži zajedno s ekipom ili se takmiči protiv njih, dok izvodite najveće hitove u istoriji muzike. Rock Band 4, edicija 2019, sastoje se od 2 gitare, bubnjeva i mikrofona, što omogućava da bend od četvoro svira zajedno.

Klikni sliku i pogledaj Trejler za ovu igru!

Kinect

Toliko je jednostavno – samo ustani i igraj! Hoćeš da oprobaš na plesnom podijumu? Kinektuj! Da uletiš u i preotmeš loptu? Samo kinektuj.
Sa Kinektom je put do zabave još jednostavniji i čini da se svi pokreću, smeju i navijaju. Kako? Džojstici nisu potrebni. Hoćeš da se priključiš prijatelju u zabavi? Samo uskoči – stani ispred senzora i konzola će prepoznati novog plejera i njegove pokrete.  Kinekt – sve što mu je potrebno za igru si ti!

Klikni na naslov i pogledaj trejler!

Just Dance 2019
Kinect Sports Rivals
Fighter Within
FRU

PS4 Pro

Odajemo počast tradicionalnom PS4 gejmingu u našem stilu. PS4 Pro je premijum verzija PS4 zbog koje ćeš osetiti igru kao nikada do sada. Konzola je napravljena sa ciljem da pruži veći broj frejmova, 4K sliku i HDR raspon. Dodaj na to i preudobne fotelje i 50“ 4K televizore. Niste za tako nešto? Onda ništa.

PS4 Pro Deluxe

Ako ste mislili da ne može bolje od ove nabildovane verzije PS4 Pro, tu smo da vas razuverimo. Rešili smo da joj damo i premium okruženje kakvo zaslužuje. Kako vam zvuči kombinacija PS4 Pro gejming iskustva i privatnosti zaboda na možda čak i previše velikom kauču samo za tebe i ekipu, projektorom od preko 100“ i svojim ozvučenjem?

Klikni na naslov i pogledaj trejler!

PES 2020
Tekken 7
Overcooked
CoD: MW Remastered
God of War 4
Frantics
FIFA 20
Mortal Kombat 11
CTR Nitro-Fueled
Sniper Elite 4
Steep
NBA 2K20
Street Fighter AE
Trackmania Turbo
For Honor
Hitman
UFC 3 Notorious Edition
Dragon Ball FighterZ
NFS Payback
Borderlands 2
Sonic Mania
Fortnite
Gang Beasts
Horizon Chase Turbo
Red Dead Redemption 2
Detroit - Become Human
APEX Legends
Duck Game
Onrush
GTA V
Batman - Arkham Knight

Nintendo Switch Deluxe

Jeste li spremni da uz pomoć nove Nintendove konzole iznova oživite igre i karaktere koji su starijim, a i mlađim gejmerima sigurno veoma poznati? Nije bitno da li želite da se borite u tuči, kartingu ili nečemu trećem, Mario, Luiđi i ekipa su tu da vam asistiraju. Nostalgiju vam budimo u našoj deluxe zoni sa projekcijom od preko 100‘‘, ogromnom kauču i ugradnim zvučnicima koji gejming pretvaraju u pravu uživanciju, koju ne možete nigde da doživite kao u Portalu.

Klikni na naslov i pogledaj trejler!

Mario Kart 8
Deluxe 
Super Smash Bros Ultimate
Crash Bandicoot
N-Sane Trilogy
Tetris
99
NES
Classic
Limbo